Nakupujte palivové dřevo štípané, rovnané na palety i volně sypané

Společnost Palivové dřevo Praha se – jak již název napovídá – výrobě a dodávkami palivového dřeva v Praze a okolí. Palivové dřevo vám rádi domů dovezeme na naštípané na polena o délce 23, 33 a 50 cm. Zájemcům o volně sypané palivové dřevo jej dovezeme nákladním autem nebo vyrovnané na paletách.

Palivové dřevo sypané a vyložené na paletách

Palivové dřevo na dané místo dopravíme i vysypeme. Objedná-li si zákazník složení dřeva do kůlny nebo do dřevníku, vyhovíme i tomuto přání. Pokud potřebujete zaplnit 1 m palivového dřeva v dřevníku, kupte si 1,5 m dřeva. Na rozdíl od vyrovnaného dřeva v paletách, obsahuje totiž sypané palivové dřevo i třísky, které jsou vhodné na podpal. Palivové dřevo dovážíme vyrovnané na paletách o rozměrech 1 x 1 x 1 metr a dovezeme vám jej pomocí auta s hydraulickým zvedákem. Tolerujeme však i vlastní odvoz.

Vybírejte palivové dřevo štípané pytlované nebo metrové

Potřebujete-li palivové dřevo metrové, pak si je u nás možné zakoupit polena o délce jeden metr. Dřevo vám nachystáme buď ve štěpinách, nebo kulatině a přivezeme vám jej nákladním vozidlem o kapacitě šest nebo dvanáct metrů. Kulatina má pak průměr od 7 do pětatřiceti centimetrů, štípané dřevo představuje kuláče do 20 cm, kdy jsou robustnější kusy rozštípnuté. Poskytujeme rovněž pytlované palivové dřevo tvrdé, ale i měkké jehličnaté dřevo vhodné k podpalu. Takovýto typ dřeva je většinou dlouhé 25 centimetrů a přivezeme vám jej v pytlích o 15 kg.

Rozumná cena palivového dřeva

Na druhu dodávaného materiálu se liší cena palivového dřeva. Za nejnižší cenu pořídíte měkké listnaté dřevo, pak jehličnaté, bříza, buk a nejvíc peněz vynaložíte na tvrdé dřevo. Dřevo neštípané je pak nejlevnější a naopak palivové dřevo na paletách nejdražší.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Nakupujte palivové dřevo štípané, rovnané na palety i volně sypané
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Autor: registracePR